Esports

Kilian Jornet anuncia la seva retirada per dedicar-se a pescar... innocents

Jornet ha publicat un complet vídeo on explica que deixa la competició per dedicar-se a la pesca. L'1 d'abril és el Dia dels Innocents en una gran part del món
Actualitzat
Kilian Jornet tirant la canya en sentit figurat i literal

Molts seguidors de Kilian Jornet es deuen haver sorprès quan han vist en el compte d'Instagram del runner català una informació rellevant: Jornet explica que ha decidit donar per tancada la seva carrera esportiva, els més de 15 anys que l'han convertit en un referent en les curses de muntanya. Revela que ara troba la motivació en la pesca, una activitat tranquil·la i no competitiva. "Els peixos no em demanen selfies ni esperen que bati rècords", diu. 

El fet que el sorprenent missatge aparegui publicat el dia 1 d'abril, Dia dels Innocents en una gran part del món, ens fa pensar que potser la informació no és del tot ajustada a la realitat, Per a més pistes, en alguns països, com a França o a Itàlia, el peix és justament el símbol d'un dia dedicat a fer bromes. 

L'anunci de Kilian Jornet, doncs, sembla que més aviat és una revelació pensada per pescar innocents, amb un esquer en forma de vídeo que farà que piqui més d'un incaut. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I've been racing for more than 15 years, and it has been a great pleasure to compete with so many athletes and form connections with people through the sport of trail running. I never imagined where it would take me, but it's time to relax and take stock of things. It's strange for people to think of me sitting at the end of the dock with my fishing pole, but it has been a welcome change. The fish don't ask for selfies or expect me to break records, they just want to taste the worm at the end of the line, and that simplicity has been good for me after so many years of going as fast as possible. Thanks to all of you for the support during all this years. www.salomon.com

Una publicación compartida de Kilian Jornet (@kilianjornet) el

Anar al contingut