Europa Press
Kilian Jornet
AVENTURA

Kilian Jornet abandona Salomon per crear la seva pròpia marca

L'atleta català ha anunciat que deixa l'empresa francesa, la marca que l'ha patrocinat durant gairebé 20 anys, per emprendre i "crear la meva pròpia empresa"

Actualitzat

Kilian Jornet acaba d'anunciar que abandona Salomon. El vincle de Jornet amb la marca francesa va començar el 2003 i des de llavors ha estat la millor imatge de marca i companys inseparables en tots els reptes del corredor català. Després de 15 anys unit a la marca, emprendrà l'any vinent un nou camí en un projecte personal que aviat anunciarà, com és la creació d'una marca pròpia.

Kilian Jornet ha anunciat la notícia en el seu web personal en un comunicat que reproduïm a continuació:

Ho recordo com si fos ahir: a l'estiu del 2003, un amic d'un amic em va regalar un parell de sabatilles de trail running. Va resultar ser el director de Màrqueting de Salomon a Espanya i a partir d'aquest moment la marca es va convertir no sols en el meu patrocinador, sinó en companys de vida. Des del principi, l'equip de Salomon, des del Departament de Màrqueting fins als desenvolupadors de producte, es van convertir en part de la meva família.

Junts somiem en gran: des de guanyar carreres de trail i esquí de muntanya fins a aconseguir els cims més alts. Vaig poder fer realitat somnis que ni tan sols creia possibles i, en gran part, gràcies a aquest equip. No puc expressar la gratitud que tinc cap a Salomon per haver-me acompanyat durant més de la meitat de la meva vida.

Ha estat un viatge increïble que s'acaba: ha arribat el moment d'embarcar-me en un nou projecte personal a partir del pròxim any. No es tracta de sumar-me a una altra marca, sinó d'iniciar un nou projecte del qual us parlaré aviat.

Gràcies a tot l'equip de Salomon. Gràcies als enginyers de producte que han convertit en realitat les meves idees boges quant a material. Gràcies a tots els responsables d'esports màrqueting que van donar suport als meus projectes, i a tots els que hi van donar vida amb imatges i contingut. Moltes gràcies a en Joan, Pau, Gino, Greg, JYC, Félix, Serge, Patrick, Cristelle, Jeremie, Laurent, Joseph, Jean-Marc, Bruno i molts altres.

Gràcies, Salomon!

 

 

Profeta a la seva terra

Kilian Jornet ha pres aquesta decisió després de l'exhibició que va fer a l'Ultra Pirineu transmesa per TV3.

 

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut