Lliga de Campions

Kíev 2018, compte enrere!

Els aficionats de Reial Madrid i Liverpool ja es deixen veure pels carrers de Kíev

Actualitzat

La ciutat de Kíev serà demà l'epicentre del futbol mundial, amb motiu de la final de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i el Liverpool (TV3, 20.45). És la reedició de la final del 1981 en què els anglesos van derrotar els blancs, a París, gràcies a un solitari gol d'Alan Kennedy (1-0). Tots dos equips ja han dormit a la capital d'Ucraïna. Aficionats del Reial i del Liverpool ja es deixen veure pels carrers de la ciutat, on es comença a respirar un gran ambient.

El Reial Madrid espera ser el vencedor i sumar la tretzena Champions de la seva història, la tercera de consecutiva. Els castellans han fet aquest matí una sessió molt suau d'entrenament.

Zidane i Klopp s'han endut les plantilles al complet, i podran dissenyar fins a última hora els onzes titulars que més els convingui. Els "reds" fa 11 anys que no juguen una final de la Lliga de Campions, i ja en fa 13 de l'últim títol. Durant aquestes hores, els anglesos recorden la seva història en el que suposa un autèntic bany d'autoestima.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut