Pangos, en una imatge d'arxiu (@FCBbasket)

Kevin Pangos lidera la victòria del Barça Lassa davant l'Unicaja (94-83)

El base canadenc ha anotat 16 punts i ha repartit 7 assistències en el setzè triomf dels blaugrana a la Lliga

Abundi BorderaActualitzat

El Barça ha homenatjat l'exentrenador Ranko Zeravica en la prèvia del seu duel davant l'Unicaja.Tot i la baixa d'última hora d'Heurtel, els catalans s'han imposat per 94 a 83 contra els malaguenys.

Els blaugrana han sortit al partit molt intensos. Liderats per Kevin Pangos, que ha anotat sis punts en els primers tres minuts, els de Pesic han iniciat el partit amb un parcial de 10 a 0. Els malaguenys han reaccionat i, per mitjà del tir exterior i d'un inspirat Brian Roberts, han ajustat el marcador aprofitant les pèrdues de pilota dels catalans (17-15).

El segon quart s'ha iniciat amb un triple de Pierre Oriola i un tap de Seraphin que han servit per esperonar els homes de Pesic. La pressió alta del Barça ofegava un Unicaja imprecís que únicament trobava resposta en la parella formada per Boatright, que ha anotat 9 punts en el segon període, i Shermadini. Tomic, amb una esmaixada, ha empatat el duel al límit del descans (41-41).

El Barça ha sortit dels vestidors amb la mateixa intensitat que ha començat el partit, però el desencert en el llançament dels dos equips no ha permès que cap dels dos es distanciés en el marcador. De nou, Pangos ha aparegut per marcar diferències.

Amb el base canadenc marcant el ritme del partit, els blaugrana han aconseguit el màxim avantatge del partit (+9). Els malaguenys han reaccionat amb dos llançaments de tres punts de Milosavljevic, però els catalans han aguantat l'intercanvi de cistelles dels malaguenys i, amb un triple final de Pangos, han arribat al final del tercer quart dominant per 66 a 59.

Boatright i Dani Díez han començat els últims deu minuts encertats des de l'exterior i l'Unicaja s'ha col·locat a només dos punts, però Kuric i Singleton des del triple i Seraphin des de l'interior han tornat a distanciar els de Pesic fins als deu punts quan quedaven quatre minuts i mig per al final del duel. En els últims instants, els blaugrana s'han mostrat molt sòlids davant un Unicaja que no ha baixat els braços en cap moment i han acabat sumant la setzena victòria de la temporada a la Lliga (94-83).

Amb aquest triomf, el Barça Lassa segueix liderant la classificació de l'ACB en solitari, amb dues victòries de marge sobre el Reial Madrid, que és segon.