L'estrella Kevin Durant, un dels últims afectats
Kevin Durant en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

Kevin Durant demana marxar dels Brooklyn Nets i Nikola Jokic firma una renovació rècord

L'aler pivot, de 33 anys, altera el mercat de l'NBA amb la seva petició

Redacció Esport3Actualitzat

El mercat de l'NBA es troba en plena ebullició. Un dels anuncis que el poden animar encara més és el que ha fet Kevin Durant demanant als Brooklyn Nets que el traspassin. Durant, de 33 anys, passa per ser un dels jugadors amb més talent de l'NBA. La seva etapa als Nets, però, no està rutllant com era d'esperar per culpa de les lesions i perquè també ha tingut discussions amb companys. 

Durant, MVP de l'NBA l'any 2014 amb dos anells de campió i 12 vegades all-star, té contracte en vigor amb els Nets fins al 2026. La temporada passada va acreditar 29,9 punts, 7,4 rebots i 6,4 assistències ,de mitjana per partit, i en va jugar 55. El primer destí que se li pressuposava eren els Phoenix Suns, que gairebé al mateix temps anunciaven la renovació del seu jugador-franquícia, Devin Booker. 

Renovació milionària de Nikola Jokic

Mentre una estrella es mou, una altra es queda a lloc. Nikola Jokic ha renovat amb els Denver Nuggets per unes xifres rècord a l'NBA. El pivot serbi cobrarà entre 264 i 270 milions de dòlars per jugar els pròxims 5 anys amb la franquícia de Colorado --la xifra no ha estat confirmada oficialment--, fet que suposarà el contracte més alt firmat mai per un jugador de l'NBA. Jokic va arribar als Nuggets l'any 2015 i des d'aleshores s'ha convertit en la gran estrella de l'equip.    

Jokic ha estat escollit aquesta temporada, per segona vegada consecutiva, l'MVP de l'NBA. Ha firmat  27,1 punts, 13,8 rebots, 7,9 assistències i  1,47 pilotes robades, de mitjana, en els 74 partits que ha jugat, ha aconseguit en total 19 triples dobles i s'ha convertit en el primer jugador de la competició a aconseguir almenys 2.000 punts, 1.000 rebots i 500 assistències en una mateixa temporada. 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut