Quinn Cook ajuda a aixecar-se Kevin Durant (Reuters)
Bàsquet

Kevin Durant, amb una lesió al tendó d'Aquil·les, descartat per a la resta de les finals

El crac dels Warriors pateix una lesió al tendó d'Aquil·les que el pot tenir diverses setmanes de baixa

Actualitzat

Tot i que darrerament no hi ha pogut comptar gaire, els Golden State Warriors ja saben que no podran comptar amb Kevin Durant per al que queda de les finals -siguin un o dos partits- ni, probablement, per a la pròxima pretemporada. El dorsal 35 dels Warriors pateix una lesió al tendó d'Aquil·les de la cama dreta, de la qual es desconeix encara la gravetat però que apunta que implicarà diverses setmanes i potser mesos de baixa.

Així ho ha anunciat, al límit de les llàgrimes, el director d'operacions dels Warriors, Bob Myers, repartint entre les parts afectades la responsabilitat per la reaparició del jugador en el cinquè partit de la final, després d'un mes de baixa. "Ha rebut l'autorització per jugar poc abans del partit després de consultar diversos especialistes i de discutir-ho entre tots. No crec que hi hagi ningú a qui culpar per aquesta nova lesió".

Myers ha aprofitat per contestar les crítiques rebudes pel jugador sobre una suposada manca d'implicació en l'equip: "Les seves ganes de jugar ho diuen tot, de Kevin; li agrada el bàsquet i és un dels jugadors menys compresos, és un bon company d'equip i una bona persona."

Anar al contingut