Kessié: potència, caràcter i poc tiqui-taca
El migcampista ivorià del Milan Franck Kessié (EFE)
Futbol

Kessié: "És el millor moment per deixar el Milan"

El migcampista ivorià, que s'ha compromès amb el Barça, ha confirmat l'adeu del club italià després de guanyar la Serie A

És un secret de domini públic que Franck Kessié deixarà el Milan per convertir-se en nou jugador del Barça. La primera part d'aquesta història ja és oficial, la segona, encara no. Així ho ha anunciat el migcampista ivorià de 25 anys, que en una entrevista per a Canal + Sports Àfrica ha explicat que és el millor moment per deixar el conjunt "rossonero".

Tinc contracte fins al 30 de juny, però la renovació és impossible. Vaig arribar aquí fa cinc anys, hem tornat a la Champions i hem guanyat l'scudetto, crec que és el millor moment per marxar.

Kessié deixa el Milan després de cinc temporades i d'haver aconseguit l'scudetto, títol que els "rossoneri" no guanyaven des de feia onze anys. L'ivorià considera que ha complert amb els objectius que se li van marcar quan va fitxar per al Milan el 2017.

Vaig arribar el 2017, vaig firmar un projecte de cinc anys. Volia viure moments com aquest. M'ha costat cinc anys poder aconseguir-ho, però ho hem aconseguit. Estic molt feliç, pel club, la ciutat, els meus companys... Però crec que he complert, he aconseguit els objectius marcats quan em van fitxar i no hi ha millor moment per marxar.

Tot i no confirmar el seu destí, Kessié arribarà lliure al Camp Nou i es convertirà, juntament amb Christensen i Pablo Torre, en nou jugador del Barça. Si el Milan no hi posa impediments, el seu fitxatge es podria anunciar en els pròxims dies, si no s'haurà d'esperar fins al 30 de juny.

Anar al contingut