Barça

Keita podrà jugar dissabte contra el Valladolid, després de l'eliminació de la seva selecció de la Copa d'Àfrica

El Barça torna aquest matí a la feina, després d'un parell de dies de festa, amb la nova rutina d'haver de preparar un sol partit per setmana, en aquest cas el de dissabte contra el Valladolid. La novetat per aquest enfrontament serà la presència de Keita, que torna de la Copa d'Àfrica en el moment ideal per cobrir la baixa de Busquets al mig del camp. El blaugrana torna abans d'hora de la Copa d'Àfrica, després de l'eliminació de la seva selecció, Mali.

Actualitzat
Bones notícies per a Guardiola, que d'aquí a uns dies recuperarà Seydou Keita, ara que Mali ha estat eliminada de la Copa d'Àfrica. La tornada del malià alleujarà els maldecaps que el tècnic del Barça tenia per compondre el mig del camp de cara al partit de Lliga de dissabte, contra el Valladolid.

Amb Touré encara a la Copa d'Àfrica, i amb la lesió de Busquets després de rebre un fort cop a l'esquena contra el Sevilla, a Guardiola només li quedaven Xavi i Iniesta com a únics centrecampistes. El tècnic estudiava la possibilitat d'avançar Márquez o Piqué al mig del camp, però la tornada de Keita abans del que es preveia farà canviar els plans de l'entrenador blaugrana.

Keita s'ha convertit en una peça bàsica per a Guardiola. Fix en les alineacions del Barça, és, amb sis gols, el quart golejador de l'equip. Al davant, només té davanters, Messi, Ibrahimovic i Pedro.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut