Kazuyoshi Miura, diusputant un partit amb el Yokohama FC
Futbol internacional

Kazuyoshi Miura, el futbolista professional de 52 anys que segueix en actiu

El davanter japonès, que complirà 53 anys al febrer, ha firmat un contracte amb el Yokohama FC de la Primera Divisió del seu país i es converteix en el futbolista professional de més edat en actiu

Actualitzat

Kazuyoshi Miura és un davanter japonès de 52 anys, en complirà 53 al mes de febrer, i seguirà competint al màxim nivell després de firmar un contracte que el vincularà amb el Yokohama FC per a la temporada vinent. Serà la seva 35a temporada en actiu, és més gran que el seu entrenador i va debutar abans que nasquessin la majoria dels seus companys d'equip.

Miura va néixer el mateix any que Roberto Baggio (1967) i amb 15 anys va canviar el Japó pel Brasil amb l'únic objectiu de formar-se per arribar a ser futbolista professional. Ho va aconseguir i el 1986 va debutar amb el Santos. A partir d'aquí, va començar una carrera eterna per lligues de tot el món passant per Itàlia, Croàcia, Austràlia i el mateix Japó, on juga avui dia.

El primer partit que disputarà el japonès en el seu retorn a nivell professional serà contra el Vissel Kobe, de l'exblaugrana Andrés Iniesta, el proper 23 de febrer.

Anar al contingut