Kazuyoshi Miura
Kazuyoshi Miura
Futbol Internacional

Kazuyoshi Miura celebra els 50 anys sent titular amb el Yokohama, de la segona divisió japonesa

El davanter del Yokohama, considerat el futbolista professional de més edat, ha arribat als 50 anys, i ho ha celebrat sent titular en l'inici de la segona divisió del seu país

Actualitzat

El davanter japonès Kazuyoshi Miura ha complert 50 anys en actiu. El futbolista professional de més edat del món ha celebrat el seu cinquantè aniversari sent titular en el primer partit de lliga de la  temporada del filial del Yokohama, que juga a la segona divisió del seu país.

Miura ha estat titular per primera vegada en dues temporades, amb 65 minuts obre la gespa abans de ser substituït per Tomohiro Tsuda. El Yokohama ha guanyat per 1 a 0 el Matsumoto Yamaga. La temporada passada Miura fa aconseguir 2 gols en els 20 partits que va disputar.

"King Kazu" va ser la primera gran estrella de la Lliga Japonesa, fundada l'any 1993. Abans, havia jugat al Brasil (Santos, Palmeiras i Coritiba). Miura també va ser el primer japonès a jugar a Itàlia (Gènova). La seva experiència internacional es completa amb una temporada al Sydney australià i una altra al Dinamo de Zagreb croat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut