Kazu Miura encarna un insòlit cas de longevitat al futbol japonès (@yokohama_fc)
Futbol

Kazu Miura renova amb el Yokohama i jugarà amb 54 anys

El davanter japonès iniciarà la 36a temporada de la seva carrera professional

Actualitzat

El davanter japonès Kazuyoshi Miura ha renovat el seu contracte amb el Yokohama FC per a la temporada 2021 i seguirà jugant a la primera divisió de la J-League nipona amb 54 anys. Així ho ha anunciat aquest dilluns el club de futbol en un comunicat sobre la renovació, en el qual Miura va assenyalar que les seves "aspiracions i passió pel futbol no fan més que créixer".

"King Kazu" es va convertir en el jugador de més edat a jugar a la màxima categoria de la lliga japonesa al setembre de 2020 (53 anys, 6 mesos i 28 dies), quan va formar part de l'onze inicial en la derrota per 3-2 davant del Kawasaki Fontale. Miura va jugar quatre partits la temporada passada, en què el Yokohama FC va tornar a la primera divisió per primera vegada des del 2007.

Miura complirà 54 anys el 26 de febrer i afrontarà la seva 36a temporada de carrera, que va començar quan va emigrar amb 15 anys al Brasil, on jugaria amb equips com el Santos o el Palmeiras. El seu repte més immediat ara és convertir-se en el més veterà a marcar un gol en la màxima categoria del futbol japonès, desbancant Zico, que va veure porta amb 41 anys. 

Anar al contingut