Bàsquet

Kawhi Leonard i els Spurs fan trontollar la pista dels Grizzlies de Marc Gasol (83-103)

El pivot català va ser el millor del seu equip, amb 15 punts i 8 rebots, però no va poder aturar el segon millor equip de l'NBA

Actualitzat

Els Spurs de San Antonio es resisteixen a deixar de ser un dels equips dominants de l'NBA. L'equilibri entre jugadors veterans i joves, i entre defensa i atac, els va tornar a fer un bloc imparable a Memphis, on la matinada passada van enfonsar els Grizzlies de Marc Gasol (83-103).

Kawhi Leonard va tornar a liderar els texans, amb 27 punts, i va estar molt ben acompanyat per LaMarcus Aldridge (18), Manu Ginóbili (13) i Tony Parker (17).

Gasol va ser el màxim anotador local, juntament amb Mario Chalmers. Van fer 15 punts cadascun. A més, el pivot català va agafar 8 rebots, amb la qual cosa es va quedar a només 2 del doble doble.

Tot i la desfeta, els Grizzlies es mantenen en una zona còmoda de la classificació: són els cinquens de la Conferència Oest (11-9). En canvi, els Spurs, en aquest moment, serien el millor equip la lliga si no fos pels inabastables Warriors, que van sumar la vintena victòria consecutiva contra els Hornets (116-99). Stephen Curry va fer 40 punts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut