Jessica Vall, en una imatge d'arxiu (EFE)
Natació

Katinka Hosszú fitxa Jessica Vall per a la International Swimming League

La barcelonina formarà part de l'equip creat per la nedadora hongaresa, que participarà aquesta tardor en la lliga professional

Actualitzat

Jessica Vall formarà part de l'equip creat per l'hongaresa Katinka Hosszú , Iron Swim, un dels que participarà en la lliga professional que posarà en marxa aquest any la International Swimming League (ISL).

Iron Swim el formen, per ara, la mateixa Hosszú ; l'holandesa Ranomi Kromowidjojo, campiona olímpica de 100 metres lliure a Londres 2012; la belga Fanny Lecluyse, vigent campiona mundial dels 200 braça en piscina curta; l'holandesa Kira Toussaint, exonerada fa poc d'un fals positiu en un control antidopatge; la danesa Mia Nielssen, medallista de bronze olímpica, i l'actual campió d'Europa dels 400 metres estils, el també hongarès David Verraszto.

La ISL espera comptar, almenys, amb vuit equips, quatre europeus i quatre formats als Estats Units. Les competicions que formen la lliga de la ISL es disputaran en piscina de 25 metres aquesta tardor tardor. Vall nedarà, en principi, en la competició que es farà a Budapest a finals d'octubre.

 

Anar al contingut