Katie Ledecky només acumula satisfaccions a Kazan (EFE)
Natació

Katie Ledecky, la reina dels Mundials de Kazan

Amb només divuit anys, la nedadora nord-americana domina les proves en què pren part amb una superioritat insultant. A Kazan ja suma tres medalles i dos rècords mundials. A Rio de Janeiro, d'aquí a un any, pot fer créixer encara més la seva llegenda

Eva FríasActualitzat
Només tenia 15 anys el 2012, quan va guanyar l'or olímpic dels 800 metres lliures a Londres, i va quedar davant de Mireia Belmonte. Katy Ledecky no té límits i ha tornat a fer història en guanyar la final dels 200 metres lliures, la prova de més nivell del Mundial de Kazan i també la més esperada.
 
Aquest diumenge ja va guanyar els 400 lliures amb quatre segons d'avantatge sobre la segona classificada. Dilluns, va fer rècord mundial de 1.500 en les sèries. Una carrera que va fer en solitari des del primer metre. Dimarts va guanyar el segon or en els 400.
 
Ara, Ledecky té a l'abast tots els rècords del món en fons i ningú no se li acosta. Amb només divuit anys, acumula tres ors a Kazan i opta a un repòquer històric quan falten la final dels 800 lliures i el relleu 4 x 200. Ha aconseguit un total de tretze medalles a nivell internacional i totes han estat d'or. Amb el seu estat de forma apunta que serà l'estrella dels pròxims Jocs Olímpics de Rio.
Anar al contingut