Katie Ledecky celebra la victòria a la final dels 1.500 metres lliures (Reuters)
Natació

Katie Ledecky fa miques el seu propi rècord mundial en la final dels 1.500 metres lliures al mundial de Kazan

La nedadora nord-americana ha parat el "crono" en un estratosfèric registre de 15.25.48; la segona classificada, la neozelandesa Lauren Boyle, ha acabat a més de quinze segons

Actualitzat

La nord-americana Katie Ledecky ha tornat a batre el seu propi rècord mundial en la final dels 1.500 metres lliures al mundial de Kazan. Ledecky, de només 18 anys, ha volat per fer miques l'anterior plusmarca que havia batut ella mateixa en les semifinals i ha parat el "crono" en un estratosfèric registre de 15.25.48.

Ledecky ha sortit disposada a rebaixar el rècord del món de la distància i ha imposat un ritme infernal que no ha pogut seguir cap de les rivals. Amb una autoritat insultant, la jove nedadora nascuda a Washington ha estat intractable. La segona classificada, la neozelandesa Lauren Boyle, ha acabat a més de quinze segons de Ledecky. L'hongaresa Boglarka Kapas ha completat el podi final, en superar la veterana danesa Lotte Friis.

Abans de l'exhibició de Ledecky, el britànic Adam Peaty ha batut un altre rècord del món, en aquest cas el dels 50 metres braça. Peaty ha fet un temps de 26.42 en la primera semifinal i ha rebaixat 20 centèsimes l'anterior plusmarca, del sud-africà Cameron van der Burgh.

Anar al contingut