Karsten Warlhom celebra el seu rècord mundial dels 300 tanques (EFE/EPA/LISE ASERUD)
Atletisme

Karsten Warholm estableix un nou rècord mundial dels 300 metres tanques

El noruec ha establert una nova plusmarca de 33 segons i 78 centèsimes, rebaixant l'anterior registre del britànic Chris Rawlison

Redacció Esport3Actualitzat
El noruec Karsten Warholm ha establert un nou rècord del món en els 300 metres tanques aquest dijous als Jocs Impossibles d'Oslo amb un temps de 33 segons i 78 centèssimes. Warholm, que ha corregut en solitari, ha rebaixat en 70 centèssimes l'anterior plusmarca, en possessió del britànic Chris Rawlison amb un temps de 34:48 segons des de juny de 2002.

El noruec, doble campió del món dels 400 tanques, ha tornat a destacar per la seva trepidant sortida, molt més justificada que mai, si és possible, davant la menor distància que havia d'afrontar. Així, a força de les seves gegantines gambades, Warholm ha anat poc a poc superant les set tanques del recorregut, fins a creuar la línia de meta amb un crono de 33:78, nou rècord mundial.

Una plusmarca que en la distància dels 400 tanques se li va escapar l'any passat per molt poc, després de signar a Zuric una marca de 46:92, a 14 centèsimes del llegendari rècord del món -46:78- que va aconseguir el nord-americà Kevin Young en els Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.
Anar al contingut