Karim Benzema durant l'escalfament del partit contra el Xakhtar Donetsk (Reuters)
Futbol

Karim Benzema no es presenta al judici pel xantatge a Valbuena

L'atacant madridista pot ser condemnat fins a cinc anys de presó si es decreta la seva culpabilitat en el cas d'extorsió

Actualitzat

Karim Benzema no es presentarà al judici per presumpte xantatge al seu company de selecció Mathieu Valbuena, segons ha anunciat a EFE el seu advocat. El lletrat, Sylvain Cormier, ha explicat que la posició del davanter del Reial Madrid en el judici que comença aquest dimecres serà defensada davant el Tribunal de Versalles per la seva defensa, cosa que preveu la llei francesa.

Benzema, de 33 anys, va jugar aquest dimarts un partit de Lliga de Campions a Ucraïna contra el Xakhtar Donetsk i diumenge el seu equip té un important partit de Lliga davant el FC Barcelona. La vista ha començat aquest dimecres en un judici que durarà fins divendres. Benzema és un dels cinc acusats pel xantatge a Valbuena per un vídeo de contingut sexual. Si és declarat culpable, l'atacant madridista podria ser condemnat fins a 5 anys de presó i haver de pagar una multa de 75.000 euros.

La justícia retreu a Benzema haver actuat a favor dels xantatgistes quan el 6 d'octubre de 2015, en una concentració de la selecció francesa, va oferir al seu company l'ajuda d'un intermediari per solucionar el problema. L'atacant madridista ja va ingressar breument a la presó per aquest fet i va deixar de ser convocat durant cinc anys amb la selecció francesa, coincidint amb el triomf dels "bleus" al Mundial de Rússia del 2018.

 

 

Anar al contingut