Futbol internacional

Karen Carney denuncia haver rebut amenaces de mort i de violació a través d'Instagram

La migcampista del Chelsea i de la selecció anglesa, de 31 anys, no denunciarà els fets a la policia, segons ha informat la BBC

La migcampista del Chelsea i de la selecció anglesa Karen Carney, en una imatge d'arxiu

La migcampista del Chelsea i de la selecció anglesa Karen Carney ha denunciat que ha rebut diverses amenaces de mort i de violació a través de la xarxa social Instagram. Els missatges del subjecte, que ja ha estat eliminat d'Instagram, començaven de la següent manera: "Quantes oportunitats necessiteu per marcar a la segona part?", acompanyat d'insults, amenaces de mort i de violació.
   
El Chelsea ha manifestat que aquests fets són "horribles i inacceptables" i Phill Neville, entrenador de la selecció anglesa femenina, ha expressat que és una "absoluta desgràcia". "La Federació de Futbol Anglesa (FA, per les sigles en anglès) es pren aquests assumptes de manera molt seriosa. L'insult a jugadors en les xarxes socials és una seriosa preocupació i fem una crida a la policia i a les xarxes socials perquè facin tot el que estigui a les seves mans per ajudar a erradicar aquest creixent problema", ha comunicat la FA.
   
Carney, de 31 anys, ha jugat en 133 ocasions per a Anglaterra, després de debutar amb la selecció anglesa el 2005. Tot i les amenaces, la jugadora no denunciarà els fets a la policia, segons ha informat la cadena britànica BBC.