FUTBOL

Karanka rescata Halilovic i el treu de l'atur a Birmingham

El mitjapunta croat es trobava sense equip i signa amb l'equip de la Segona Divisió anglesa

Alen Halilovic s'ha convertit en nou jugador del Birmingham City, de la Championship anglesa. El conjunt que entrena Aitor Karanka ha rescatat el migcampista croat, que es trobava sense equip després de desvincular-se del Milan.

Als seus 24 anys, el currículum de Halilovic és llarg. El Barça va pagar 2,2 milions d'euros l'estiu del 2014 al Dinamo de Zagreb i en el seu debut amb el filial va fer aquest golàs contra la Ponferradina.

 

 

En la seva campanya al filial blaugrana, amb debut al primer equip inclòs, va tenir episodis polèmics.

 

Finalment va sortir cedit a l'Sporting. El curs següent va posar rumb a l'Hamburg SV, però el gener del 2017 va tornar a la Lliga per jugar cedit a Las Palmas.

Després d'un any i mig a Gran Canària, el Milan es va fer amb els seus serveis, però després va decidir provar fortuna a Bèlgica. Arriba a l'Standard de Lieja en el mercat hivernal del 2018 i el gener de l'any següent marxa al seu últim destí, el SC Heerenveen, on va evidenciar el seu declivi amb xuts que van acabar al bar.

 

 

Des de llavors ha estat entrenant amb l'Inter Zapresic de la Segona Divisió croata.

Ara, Karanka li dona l'oportunitat al croat de tornar a sentir-se futbolista, confiant de poder recuperar aquell jove que va enlluernar a Europa.

 

Anar al contingut