Reial Madrid

Karanka: "Hi ha molta gent que no donava res per aquest equip"

El segon de Mourinho, Aitor Karanka, s'ha mostrat prudent després de la victòria madridista al clàssic. Creu que la Lliga encara no està guanyada i ha destacat la feina del seu equip, "per qui molta gent no donava res", ha afegit. Karanka ha indicat: "Al Bernabéu tenim dos partits que ens poden fer campions." De fet, el Madrid podria ser-ho si derrota el Sevilla i el Barça perd a Vallecas el cap de setmana vinent.

Actualitzat
Karanka ha admès: "Són tres punts importants quedant tan poc, punts que ens donen confiança per seguir treballant. El missatge al madridisme l'han enviat els jugadors avui. El madridisme està encantat, amb aquesta feina nostra, i el vestidor content. Era un partit important, però ja estem pensant en el partit de Champions."

Analitzant la victòria amb més detall, Karanka ha explicat que el seu equip sabia que "en altres ocasions els gols no ens havian servit". Per això, al descans, "José Mourinho ha insistit a sentenciar el partit com més aviat millor".

Per acabar, ha lloat Cristiano Ronaldo: "Ens té acostumats a grans moments. És el millor jugador del món." El que sí que és, objectivament, és Pichichi: porta 42 gols, per 41 de Messi.

Iker Casillas també s'ha mostrat prudent tot i la victòria en el clàssic: "No hem guanyat encara la Lliga, tot i els set punts d'avantatge. El pas per guanyar la Lliga ha estat important, però no decisiu."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut