Reial Madrid

Karanka: "El que va passar entre Marcelo i Busquets es veu clarament als vídeos"

Aitor Karanka ha afegit més llenya al foc en la polèmica generada per l'expedient obert per la UEFA a Sergio Busquets. El segon entrenador del Reial Madrid ha assegurat que els presumptes insults racistes del jugador del Barça a Marcelo "són evidents" i pensa que per aquest motiu ha de ser sancionat d'acord amb la campanya contra el racisme del màxim organisme del futbol europeu. Karanka ha insistit que el club blanc en cap moment ha denunciat Busquets a la UEFA i que la seva opinió coincideix amb el comunicat oficial que ahir va fer públic l'entitat madridista.

Actualitzat
"Mai he denunciat ningú, però tothom ha pogut veure les imatges. El que passa al camp ha de quedar-se al camp, però quan hi ha una campanya tan seriosa de la UEFA contra el racisme, amb una prova tan evident no poden mirar cap a una altra banda", ha reconegut. Això sí, el segon de José Mourinho ha recordat que tot i les evidències que apareixen a les imatges qui ha de prendre la decisió definitiva és la mateixa UEFA. "És clar que pot passar qualsevol cosa si no es castiga aquest fet i no passaria res. Davant coses tan evidents, hi ha les proves per parlar", ha afegit.

En l'aspecte purament esportiu, el Reial Madrid ha fet una última sessió d'entrenament a Valdebebas per preparar l'intranscendent partit de Lliga al camp del Vila-real. Els blancs, que no s'hi juguen absolutament res, visitaran El Madrigal amb tres novetats a la llista de convocats, Casillas, Sergio Ramos i Kaká.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut