Reial Madrid

Karanka: "Cristiano és el millor del món. Aquí no en tenim cap dubte"

Karanka ha parlat als mitjans, un cop més, però no ha confirmat que Mou ja no farà més rodes de premsa fins que s'acabi la Lliga. El Madrid rep l'Sporting aquest dissabte i hi havia el dubte de si Cristiano Ronaldo s'arriscaria a jugar tenint en compte que si veu una targeta es perdria el clàssic del Camp Nou. Karanka ho ha deixar clar: "Fa dos mesos que té la quarta targeta i és intel·ligent. Sempre vol jugar i no s'ha de tenir por. No hi ha cap problema. Cristiano és el millor del món, aquí no en tenim cap dubte".

Actualitzat
No content amb aquesta afirmació, Aitor Karanka ha afegit que el portuguès "és el millor jugador del món. Cada partit ho demostrar. Aquí no en tenim cap dubte". Karanka, que ha fet la seva 45a roda de premsa d'aquesta temporada, ha assegurat que els seus jugadors "mereixen ser campions per l'esforç i la feina que han fet des del principi i per les adversitats que estan superant. El clàssic del Camp Nou és un partit més i fins que no arribi no hi pensarem".

No reservaran jugadors

De cara precisament al partit que podria decidir la lliga, el segon de Mourinho ha dit que no pensen reservar ningú : "Jugaran els que millor estiguin". L'Sporting, enfonsat en la zona de descens, sembla un rival molt assequible per als blancs. Karanka, més que valorar l'equip asturià, ha parlat de la intenció d'esborrar el mal regust de l'empat contra el València al Bernabéu: "Dissabte no es pot tornar a fallar. És un partit importantíssim. Ells vindran a guanyar perquè l'empat no els serveix." De cara a aquest matx, Xabi Alonso és baixa per sanció.   
 





NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut