Futbol

Kaká tanca les portes al Reial Madrid i creu que Ronaldinho no marxarà del Barça

El jugador brasiler Ricardo Izecson dos Sants Leite, conegut com a Kaká, ha confirmat la seva intenció de continuar al club milanès diverses temporades més, i ha mostrat la seva predilecció per un possible fitxatge del madridista Emerson. A més, el jugador del Milan creu que Ronaldinho seguirà al Barça, comenta Kaká, a una entrevista que avui publica el diari esportiu milanès "La Gazzetta dello Sport".

Actualitzat

Kaká, en ser preguntat per si el Reial Madrid pot oblidar-se d'ell, diu: "Actualment sí". El brasiler, màxim golejador aquesta campanya de la Lliga de Campions que ha conquistat amb el Milan, és un dels més ferms candidats a la conquesta de la Pilota d'Or 2007, un trofeu que voldria guanyar.

Kaká, durant l'entrevista realitzada on es troba concentrada la selecció del Brasil, considera que el portuguès Cristiano Ronaldo és el seu principal rival a batre en la conquesta de la Pilota d'Or 2007.

En relació amb el pretès fitxatge pel Milan del seu compatriota Ronaldinho, apunta: "En relació amb fa tres mesos he rectificat. Crec que Ronaldinho continuarà al Barcelona".

Anar al contingut