Futbol

Kaká passa la revisió mèdica i serà madridista en les pròximes hores

La Confederació Brasilera ha confirmat que el migcampista del Milan Kaká ha estat sotmès a una revisió dels equips mèdics del Reial Madrid. Kaká està concentrat amb la selecció brasilera i el Reial Madrid ha hagut de demanar permís per poder sotmetre el jugador a la revisió necessària, abans de tancar amb el Milan el traspàs d'un club a l'altre. Els exàmens s'han fet a la ciutat de Recife, on la selecció brasilera està concentrada per jugar dimecres contra el Paraguai. En qualsevol moment, el Milan i el Madrid podrien confirmar el traspàs de Kaká.

Actualitzat
El Reial Madrid farà oficial a les pròximes hores al fitxatge de Kaká, que serà la primera incorporació de la segona etapa presidencial de Florentino Pérez. Un metge del Madrid, el doctor Juan Carlos Hernández, ha examinat durant més de tres hores Kaká en dues clíniques de la ciutat brasilera de Recife.

Roda de premsa de matinada

Es preveu que a les dues de la matinada, hora catalana, Kaká concedeixi una roda de premsa en què confirmarà el seu fitxatge pel Madrid. Kaká es comprometrà per 5 temporades i cobrarà 9 milions d'euros nets per cadascuna. A més a més, el Madrid pagarà 65 milions d'euros al Milan pel traspàs. El jugador brasiler el presentaran el 30 de juny una vegada la selecció del Brasil hagi finalitzat la seva participació a la Copa Confederacions que es disputarà a Sud-àfrica del 14 al 28 de juny.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut