KC Rivers en un partit contra el Barça (Foto: ACB Photo/Ángel Martínez)
KC Rivers en un partit contra el Barça (Foto: ACB Photo/Ángel Martínez)
Bàsquet

K.C. Rivers torna al Reial Madrid després de tres mesos al Bayern de Svetislav Pesic

L'aler nord-americà va firmar un contracte per tres mesos amb el club alemany i al finalitzar la seva vinculació amb els de Munic ha decidit tornar al conjunt blanc per cobrir la baixa per lesió de Rudy Fernández

Pau RodríguezActualitzat

K.C. Rivers ha firmat amb el Reial Madrid fins a final de temporada després de la seva curta etapa al Bayern de Svetislav Pesic. L'aler nord-americà va firmar aquest estiu un contracte de tres mesos amb el club alemany i, un cop acabada la seva vinculació amb els de Munic, ha decidit no renovar amb els bavaresos i tornar al conjunt de Pablo Laso.

El nord-americà s'incorporarà a la disciplina blanca dilluns després de ser un dels referents del Bayern durant aquests primers mesos de competició per cobrir la baixa del lesionat Rudy Fernández, que va ser operat el 13 de desembre d'una hèrnia discal.

Rivers era el màxim anotador dels de Pesic a la Bundesliga amb 15 punts per partit i un dels jugadors més importants a l'Eurolliga, de la qual els alemanys han quedat eliminats. L'aler va guanyar la temporada passada amb el Reial Madrid la Lliga Endesa, la Copa del Rei, l'Eurolliga i la Supercopa Endesa.
Anar al contingut