Dimarts, a les 20.45, a TV3

Juventus-Reial Madrid, la semifinal de la Champions en directe

TV3 emet en directe el partit d'anada de les semifinals de la Champions League que jugaran italians i madridistes al Juventus Stadium. El canal Esport3 emetrà la prèvia del partit que enfrontarà dimecres el F. C. Barcelona i el Bayern de Munic al Camp Nou.

Actualitzat

El canal Esport3 començarà la programació especial de demà dedicada a la Lliga de Campions a les 17.00 amb un "Flaix Champions" en què Xavier Lemus i Jordi Grau, des del Camp Nou, presentaran les rodes de premsa de Pep Guardiola, Manuel Neuer i Xabi Alonso, entrenador i jugadors de l'equip alemany. A més, es podrà seguir en directe l'entrenament del Bayern de Munic.

A les 19.00 començarà el "Zona Champions", conduït per Xavier Valls, Xavier Torres i Oliver Martínez a plató, i Bernat Soler i Gerard López des de Torí. En el programa es podrà viure tota la prèvia del primer partit de les semifinals de la Lliga de Campions que enfrontarà el Juventus, que s'acaba de proclamar campió de l'Scudetto, i el Reial Madrid.

A les 20.45 començarà la transmissió a TV3 de l'enfrontament entre el Juventus i el Reial Madrid, amb els comentaris de Bernat Soler, Gerard López i Ricard Torquemada.

A les 22.35 per Esport3 es farà una segona edició del "Zona Champions" amb les reaccions dels protagonistes i un ampli resum del partit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut