Jutglà i Pere Milla, dos golejadors més per a Gerard
Jutglà i Pere Milla, dos golejadors més per a Gerard
Futbol

Jutglà, Pere Milla i Ruben Sanchez entren a la convocatòria del Catalunya-Jamaica

El dos golejadors ocupen els llocs de Dani Olmo, del RB Leipzig, i del bètic Aitor Ruibal, baixes d'última hora

Redacció Esport3Actualitzat

Més d'un aficionat va trobar a faltar Ferran Jutglà en la llista de convocats del Catalunya-Jamaica (dimecres 25 de maig a les 18.45 hores a Montilivi, en directe per TV3) però aquesta situació ha quedat esmenada aquest dimarts. El de Sant Julià de Vilatorta ha entrat a la convocatòria el dia abans del partit, juntament amb el lleidatà de l'Elx, Pere Milla. Tots dos davanters ocupen els llocs del terrassenc Dani Olmo, del RB Leipzig, i del bètic de Sallent Aitor Ruibal, baixes d'última hora.

També aquest dimecres la Federació Catalana ha comunicat un altre canvi: el jugador de l'Anderlecht Sergio Gómez serà baixa i el seu lloc l'ocuparà el jove jugador de l'Espanyol, Ruben Sanchez.

 

Debut de Jutglà a la selecció catalana

Jutglà podria debutar amb la selecció després de signar una gran temporada. L'osonenc és el pitxitxi virtual del grup B de la Primera RFEF amb 19 dianes i va mantenir el primer equip del Barça amb els seus gols durant els mesos més díficls de la transició entre Koeman i Xavi a la banqueta. No li faltaran ofertes de Primera aquest estiu. Per la seva banda, Pere Milla ha tingut molt protagonisme al conjunt de Francisco i ha anotat 8 gols a la Lliga.

Jutglà, el tercer culer de la llista; Milla, el tercer il·licità

La Federació Catalana de Futbol va donar a conèixer el passat dijous la convocatòria del partit contra els jamaicans.

Anar al contingut