EFE/EPA/JUSTIN LANE
Golf

Justin Thomas acaba líder la primera jornada de l'Open dels Estats Units

El català Eduard Rousaud, que participa com a "amateur" amb només 20 anys, ha acabat amb una targeta de 76 cops (+6)

Jordi SunyerActualitzat

El nord-americà Justin Thomas ha dominat la primera jornada de l'Open dels Estats Units de golf amb una targeta de 65 cops. Thomas, que ha guanyat tres tornejos aquest any, ha firmat cinc cops per sota la par del camp i amb cinc "birdies".

Al seu darrere, el seu compatriota Patrick Reed, que ha pogut presentar una targeta de 66 cops gràcies, en part, a un "hole in one" al setè forat. Un forat màgic al camp de Winged Foot, perquè poca estona després, un altre nord-americà, Will Zalatoris, hi ha embocat el segon cop mestre del dia.

No ha estat l'únic cop de mèrit vist durant la jornada d'aquest dijous: remarcable, també, un del local Dan McCarthy, que, això sí, ha acabat la jornada amb +6. Bona jornada, també, per al nord-irlandès Rory McIlroy, que ha acabat amb 67 cops, a dos del líder.

El català Eduard Rousaud, que participa com a "amateur" amb només 20 anys, ha protagonitzat un inici molt irregular, en què ha combinat un "eagle" en el primer forat amb dos dobles "bogeys" consecutius.

 

 

Finalment ha acabat amb una targeta de 76 cops (+6). I el basc Jon Rahm, que intenta recuperar el número u mundial, ha completat un començament esperançador, no entre els primers però al mateix temps amb marge per recuperar.

I és que tot és possible al camp de Winged Foot, a mitja hora de Nova York: segons Tiger Woods, un dels tres més difícils en què ha jugat. S'hi han disputat cinc Opens dels Estats Units, i només en un, el 1984, el vencedor va acabar sota la par del camp.

Anar al contingut