Futbol internacional

Jürgen Klopp serà entrenador del Liverpool les tres pròximes temporades

El tècnic alemany substituirà a la banqueta d'Anfield Brendan Rodgers, destituït diumenge passat després de l'empat contra l'Everton

Actualitzat

L'alemany Jürgen Klopp serà l'entrenador del Liverpool les tres pròximes temporades, segons ha avançat la cadena de televisió britànica BBC. Klopp, que aquest estiu va deixar la banqueta del Borussia Dortmund després de set anys, substituirà Brendan Rodgers, destituït diumenge després de tres anys i mig en el càrrec.

L'alemany arribarà a Liverpool previsiblement acompanyat de Zeljko Buvac i Peter Krawietz, els seus antics ajudants a la Bundesliga. El Liverpool va empatar aquest diumenge a domicili contra l'Everton (1-1) i és desè a la Premier League, amb 12 punts, a sis del líder, el Manchester City, després de vuit jornades.

El club anglès va anunciar després d'aquest partit la destitució amb "efecte immediat" de Rodgers. El nord-irlandès, de 42 anys, va arribar al Liverpool al juny del 2012 procedent del Swansea, i en les seves tres temporades a la banqueta d'Anfield no va arribar a conquistar cap títol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut