Jürgen Klopp ha recollit el premi a millor entrenador de l'any
Futbol internacional

Jürgen Klopp s'emporta el Premi The Best al millor entrenador de l'any

El tècnic alemany del Liverpool ha estat el triomfador després d'imposar-se al català Pep Guardiola (Manchester City) i l'argentí Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur). L'anglesa Jill Ellis, seleccionadora dels Estats Units, escollida millor entrenadora

Actualitzat

L'alemany Jürgen Klopp, tècnic que va conquerir la Lliga de Campions amb el Liverpool, ha guanyat aquest dilluns el Premi The Best al millor entrenador de l'última temporada en gala de la FIFA a Milà.
   
Klopp ha estat el triomfador després d'imposar-se a Pep Guardiola, tècnic català del Manchester City campió de la Premier League, i l'argentí Mauricio Pochettino, que va portar el Tottenham Hotspur a la final de la Lliga de Campions.

"Gràcies al meu fantàstic club, el Liverpool. Gràcies als propietaris del club, que em van donar un gran equip. Estic orgullós d'estar al comandament d'aquests jugadors".

El tècnic alemany va guanyar la Lliga de Campions amb el Liverpool després d'una excel·lent temporada, en què el seu equip va ser capaç de remuntar un 0-3 en l'anada de les semifinals contra el FC Barcelona gràcies a un contundent 4-0 a Anfield.

Jill Ellis, millor entrenadora

El premi a la millor entrenadora ha estat per a l'anglesa Jill Ellis, que va portar la selecció dels Estats Units al títol en el Mundial de França. Ellis, que ja havia guanyat el Mundial el 2015, ha triomfat davant de Phil Neville, tècnic d'Anglaterra, i de l'holandesa Sarina Wiegman, seleccionadora del seu país.

 

Anar al contingut