La carta oberta de Jürguen Klopp escrita amb el cor (Reuters)
Futbol

Jürgen Klopp renova com a tècnic del Liverpool fins al 2024

El tècnic alemany, que ha retornat l'històric equip anglès a l'elit europea, fa una renovació de llarga durada

Actualitzat

Vigent campió d'Europa i líder destacat a la Premier League anglesa, el Liverpool actual es mostra a l'altura de la llegenda del club. Gran part del mèrit és del seu tècnic, Jürgen Klopp, i és per això que la directiva del club "red" ha fet una jugada estratègica lligant el tècnic alemany amb una extensió de contracte de llarga durada, que va fins al juny del 2024.

Klopp, de 52 anys, es troba en la seva quarta temporada al capdavant d'un equip que ha tornat a ser un referent mundial després d'anys relegat a un paper secundari. La temporada passada, a més de guanyar la sisena Copa d'Europa de la història del club, el Liverpool va sumar el seu rècord de punts a la Premier, mantenint un apassionant duel fins a l'última jornada amb el Manchester City, que acabaria sent campió. Aquesta temporada, el Liverpool encara no ha perdut a la Lliga i, amb 15 victòries i un empat en les primeres 16 jornades, va camí de guanyar el primer títol de Lliga des del 1990. L'extècnic del Borussia Dortmund ho explica ben clar:  

"Aquest club és magnífic, no podria contemplar marxar. Quan em van venir a buscar l'any 2015, ja vaig pensar que estàvem fets l'un per l'altre. I amb el pas del temps sento que fins i tot em vaig quedar curt. Si no ho pensés, ara no estaria renovant."

 

Anar al contingut