Jürgen Klopp demana als seus jugadors que creguin en la remuntada (Reuters)
Futbol

Jürgen Klopp: "Hem de creure en la remuntada"

El tècnic del Liverpool fa una crida per capgirar la derrota de l'anada davant el Reial Madrid

El tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, ha assegurat que l'equip anglès ha de creure's que pot capgirar el 3-1 advers davant el Reial Madrid, en els quarts de final de la Lliga de Campions.

"No hi ha gaire cosa a perdre quan tens un 3-1 en contra, però hem d'intentar-ho si volem passar ronda. Només s'ha jugat la meitat de l'eliminatòria. Per mi no és tan important el resultat com l'actuació. L'important és que guanyem el partit i juguem com sabem. Amb la qualitat que té el Reial Madrid hem de defensar-nos el millor que puguem o ens passarà com a l'anada. No sé si aconseguirem la remuntada però hi hem de creure. Tothom parla de les remuntades del passat i de com hi va influir el públic. Ara haurem de crear la nostra pròpia atmosfera. Que no hi hagi aficionats al camp és un problema afegit."

Klopp no té dubtes que el Reial Madrid mostrarà a Anfield, aquest dimecres, el seu esperit més competitiu:

"Serà increïblement difícil. No sé si algú pot impedir que el Reial Madrid tingui oportunitats. Venen de guanyar el Barça en un gran partit, així que estan en un bon moment. Haurem d'estar al 100% del nostre millor nivell per tenir alguna oportunitat. Ho intentarem. Estic segur que el Madrid estarà al 100%. Ells tenen lesions, però nosaltres també, així que no crec que això es pugui fer servir com a explicació."

Anar al contingut