Jürgen Klopp durant la final de Champions a París
Jürgen Klopp durant la final de Champions a París (Reuters)
Champions League

Jürgen Klopp, contundent: "El Reial Madrid no ha necessitat jugar bé"

A la roda de premsa posterior a la final de la Champions League, el tècnic alemany es va mostrar incrèdul davant l'estil de joc del Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid no va necessitar generar gaire perill contra el Liverpool per emportar-se la 14a Champions League. Els blancs en van tenir prou amb un gol de Benzema, que va anul·lar el VAR, i amb el gol vàlid de Vinícius. A partir d'aquí, la resta van ser oportunitats millors o pitjors d'un Liverpool que va topar amb Thibaut Courtois. 

Així mateix ho va explicar Jürgen Klopp a la roda de premsa posterior a la final. El tècnic alemany es va mostrar incrèdul davant l'estil de joc del Reial Madrid.

"El Madrid és increïble. Nosaltres vam tenir més xuts a porteria, però ells han tingut la definitiva. Crec que només han xutat un cop i han fet gol. Respecto molt el Reial Madrid. Facis el que facis, mentre sigui legal, està bé."

"En algun moment també ens hem hagut de defensar. Ells han pogut jugar millor, però no els hi ha fet falta per guanyar. És un resultat difícil d'acceptar."

L'entrenador del Liverpool també va destacar la figura de Courtois, heroi del Reial Madrid per la gran quantitat d'aturades.

"El seu porter ha estat l'home del partit. Això significa que alguna cosa ens ha sortit malament. Courtois ha fet aturades increïbles. Nosaltres podríem haver pres millors decisions als últims tres quarts de camp."

Anar al contingut