Julian Nagelsmann creu que la mala situació esportiva del Barça es deu a la seva crisi econòmica (Reuters)
Barça

Julian Nagelsmann i Thomas Müller fan el diagnòstic del que li passa al Barça

El tècnic del Bayern considera que el club blaugrana "té una muntanya de deutes que ho arrossega tot" i el golejador considera que als blaugranes "els falta intensitat per competir al màxim nivell"

Actualitzat

Julian Nagelsmann es va mostrar al final del partit contra el Barça molt satisfet de la prestació del Bayern de Munic, com no podia ser d'una altra manera després del 3-0 que completava el ple de victòries del seu equip a la lligueta de la Champions. El tècnic de l'equip bavarès va admetre que el seu equip podria haver marcat algun gol més però feia un balanç molt positiu de tot plegat.  

Preguntat sobre què li passa al Barça, Nagelsmann va fer un diagnòstic força clar en declaracions a la cadena DAZN:  

"El Barça? Tenen una muntanya de deutes que ho arrossega tot en diferents àmbits. Han de tornar al seu camí de sempre. És un canvi radical i això vol temps. És normal que tinguin alguna temporada així. A d'altres clubs també els ha passat". 

També Thomas Müller, que sembla haver-se especialitzat en marcar-li gols al Barça, expressava quina és la gran mancança de l'equip blaugrana actualment: 

"El Barça no pot afrontar la intensitat. Tècnicament ho tenen tot. Tenen grans jugadors a nivell tècnic i tàctic, però no poden competir a màxima intensitat en el futbol de màxim nivell." 

Anar al contingut