Julian Nagelsmann assegura que el seu equip buscarà el ple de punts davant del Barça (@FCBayern)
Barça

Julian Nagelsmann confirma gairebé mitja dotzena de baixes contra el Barça

El tècnic del Bayern de Munic assegura que reservarà alguns jugadors, però que mantindrà l'esperit competitiu davant un Barça "que continua tenint jugadors de talla mundial"

Actualitzat

El Bayern de Munic afronta el partit contra el Barça amb la tranquil·litat que dona la feina feta. Cinc victòries en les cinc anteriors jornades asseguren a l'equip bavarès la classificació per als vuitens de final de la Champions. Això fa que Julian Nagelsmann, entrenador de l'equip, pugui dosificar els seus recursos i no córrer riscos en jugadors que no es troben en un estat òptim de forma. 

Nagelsmann ha confirmat que diferents jugadors, com Leon Goretzka, Serge Gnabry, Eric Maxim Choupo-Moting, Michael Cuisance o Marcel Sabitzer no jugaran contra el Barça per diferents problemes físics. A ells, s'hi afegirà amb gairebé tota probabilitat Joshua Kimmich, que ve de passar la covid: "Demà surt de la quarantena i es provarà, però no té sentit que jugui demà mateix", ha dit Nagelsmann.     

El tècnic alemany no menysté un Barça, que arribarà a Munic amb urgències: 

"El Barça és un molt bon equip, continua tenint jugadors de talla mundial. Estan sota pressió a la classificació i ho donaran tot. Això serà bo per al partit. Per a nosaltres no es tracta tant d'eliminar ningú com de sumar els tres punts (...) Continua sent un partit important. Volem mantenir el ritme per a la Bundesliga. I, a més, la Lliga de Campions sempre és especial."   

 

Anar al contingut