Futbol

Julià sorprèn deixant Matamala fora de la llista de convocats per jugar al camp de l'Elx

El Girona ha marxat cap a Elx, on jugarà aquest dissabte. Els de Narcís Julià han fet una aturada a Vila-real per fer un últim entrenament. Moha ha viatjat amb l'expedició. Tot i que primer havia quedat descartat, l'extrem és novetat d'última hora perquè José Martínez no s'ha recuperat dels problemes gàstrics i és baixa. També tornen a la llista Almirón i Germán Beltrán. Amb una victòria els gironins sumarien 50 punts, la xifra psicològica que pràcticament garanteix la salvació. Per això, caldrà trencar una ratxa negativa que diu que en la seva història el Girona mai ha guanyat al camp de l'Elx. Fa un any, la derrota al Martínez Valero va suposar la destitució de Raül Agné.

Actualitzat
Només començar l'entrenament, Narcís Julià s'ha reunit amb els quatre capitans de la plantilla per tractar temes esportius i també econòmics. Les novetats són que el tècnic es va trobar al club el vicepresident econòmic casualment i en va arrencar un compromís.

En la convocatòria per jugar dissabte a Elx, sorpresa majúscula. Julià ha descartat per decisió tècnica Jordi Matamala. Fins ara, el de Vilobí només s'havia perdut tres partits per sanció, i és el que més minuts ha jugat de l'equip amb un total de 3.053. També ha quedat fora de la llista per decisió tècnica Moha. Les novetats són Almirón i Germán. Per cert, aquest divendres operen a Madrid Tortolero dels problemes al genoll.

Un final de temporada tranquil

Quan falten cinc jornades pel final del campionat de Lliga i a només tres punts dels 50 que li donarien la permanència, el Girona se sent tranquil en aquest últim tram de la temporada. Aquest és l'escenari amb el qual afronta el club gironí la recta decisiva de la campanya, en què haurà de jugar tres partits com a visitant contra l'Elx, Las Palmas i l'Albacete, i dos en qualitat de local contra el Recreativo i el Múrcia.

El capità de l'equip català, Gerard López, considera que la situació és "millor que la de fa un any", encara que puntualitza que "la salvació aquesta temporada està molt més cara que en l'anterior". El seu company Albert Dorca creu que estar "a sis punts del descens és una bona distància" i que tot passa per gestionar aquest avantatge i buscar els 50 punts "com més aviat millor".
Anar al contingut