Juli López, que seria el director general d'esports de Font si fos el nou president
Juli López, que seria el director general d'esports de Font si fos el nou president
BARÇA

Juli López: "El nostre projecte esportiu està més preparat que el de Laporta"

López, que seria el director general d'esports del Barça si Víctor Font guanya les eleccions a la presidència, ha passat pel programa "Onze" d'Esport3

Redacció Esport3Actualitzat

Queden menys de dues setmanes per a les eleccions i el programa "Onze" d'Esport3 ha encetat aquest dimarts una sèrie d'entrevistes temàtiques amb les tres candidatures. Concretament, per parlar del seu projecte esportiu.

La primera candidatura a passar pel plató del programa ha estat la de Víctor Font, representada per Juli López, que seria el director general d'esports de Font si fos el nou president. Sota el seu paraigua hi hauria també el bàsquet i és per això que en primer lloc s'ha referit al retorn de Pau Gasol al Barça.

"És una gran notícia. Que torni un mite del barcelonisme és una alegria per a tots. M'ha sorprès, però, que es pogués fitxar Gasol i no Eric Garcia. Nosaltres vam apostar pel seu fitxatge al mercat d'hivern i malauradament s'ha demostrat que a l'equip li feia falta".

López ha explicat que ja està mirant el mercat per estudiar possibles incorporacions si entren a governar el club.

"Estem en converses amb gent diversa per intentar reforçar l'equip però hem de ser conscients de la situació econòmica. Per això estem fent un rastreig de jugadors que acaben contracte, perquè no hi hagi un desgast a nivell econòmic."

L'exjugador blaugrana s'ha mostrat convençut que el seu equip és el millor i ha afirmat que la candidatura de Laporta no té el projecte esportiu tan ben preparat com "Sí al futur".

"Crec que nosaltres estem més ben preparats en aquest sentit. Recuperar el Barça passa per recuperar el model, per tenir bons equips gestionant l'entitat, per recuperar la Masia. I per recuperar la Masia nosaltres tenim en Joan Vilà, que en va ser l'ideòleg. Fa anys que hi treballem i, pel que m'expliquen, fa uns mesos Laporta no sabia si es presentaria o no".

Juli López ha reiterat la confiança amb Ronald Koeman però ha subratllat que si decidissin prescindir de l'holandès a final de temporada, seria Xavi qui ocuparia el càrrec d'entrenador. De Xavi n'ha dit també que seria una peça clau per convèncer Messi de quedar-se al Barça.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut