Futbol

Julen Lopetegui: "El Barça és l'equip més en forma d'Europa"

L'entrenador del Sevilla, pròxim rival del Barça, ha volgut donar rellevància al treball de Xavi i a la millora de l'equip blaugrana

El FC Barcelona rep el Sevilla al Camp Nou en una lluita directa per la segona posició de la Lliga. Els blaugranes són, juntament amb l'Atlètic de Madrid, els equips que porten una millor dinàmica, amb cinc victòries consecutives. Els andalusos, per la seva banda, visiten el Barça en un moment complicat, després de l'eliminació a l'Europa League i amb quatre empats als darrers cinc partits de Lliga.

A la roda de premsa prèvia, Julen Lopetegui, entrenador del Sevilla, ha estat clar parlant del gran moment en què es troba el conjunt blaugrana.

"És un partit important contra el rival actualment més en forma, no diria d'Espanya, sinó diria que d'Europa. Per joc, per plantilla, per moment de forma i per prestacions, crec que és un rival dels més importants que et pots trobar ara mateix."

"Cada partit és complicat a la Lliga, però la dificultat pel moment del rival perquè està fent molt bones actuacions ens ha de motivar més. L'objectiu de guanyar al Camp Nou ens il·lusiona molt, moltíssim."

Lopetegui també ha volgut destacar els fitxatges que ha fet el Barça al mercat d'hivern, així com la bona mescla que hi ha entre els més joves i els veterans de l'equip.

"Parlem de jugadors top a nivell mundial. És molt difícil que apareguin jugadors així, i la mescla amb els veterans, que també estan donant un gran nivell, es nota molt." 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut