Laporta no confirma l'arribada de Jordi Cruyff: "No tinc cap compromís amb ningú"
Leo Messi va votar en les últimes eleccions (FCB)
Barça

Jugadors i tècnics voten a les eleccions del Barça

Leo Messi, un dels jugadors blaugranes que han anat a les instal·lacions del Camp Nou. Sergio Busquets, Sergi Roberto, Jordi Alba, Garcia Pimienta, Luis Enrique Martínez o Bojan Krkic també han exercit el dret de vot

Redacció Esport3Actualitzat

Les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona també han mobilitzat esportistes en actiu, siguin jugadors o tècnics. Un d'ells és qui ha cridat més l'atenció per motius obvis. Leo Messi, actual capità del primer equip del Barça, ha comparegut al Camp Nou poc després de les 11 per exercir el dret de vot acompanyat amb el seu fill Thiago.

Messi no havia participat mai en unes eleccions al Barça, i, paradoxalment, ho ha fet en uns comicis en què hi pot haver la clau del seu futur. Cal recordar que el davanter argentí va demanar deixar el club l'estiu passat mostrant una falta de sintonia evident amb l'aleshores president, Josep Maria Bartomeu. Una part del procés electoral ha gravitat al voltant de la capacitat dels candidats per convèncer Messi que renovi amb el Barça més enllà del mes de juny, quan expira el seu contracte amb l'entitat. L'argentí no ha fet cap declaració que pogués condicionar la votació.

Sergio Busquets, un altre dels jugadors del primer equip que han anat a votar

Al marge de Messi, altres jugadors del primer equip poden votar. De moment, Sergio Busquets, Sergi Roberto, Jordi Alba i Riqui Puig també han passat per les meses electorals del Camp Nou, així com l'entrenador del Barça B, Francisco Javier Garcia Pimienta. També Roger Riera, jugador recuperat pel Barça B en el mercat d'hivern. L'exentrenador del Barça i actual seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, tampoc ha volgut faltar a la cita amb les urnes.

Unes hores després d'obrir la llauna al Sadar, Jordi Alba votava a les eleccions del Barça
Riqui Puig no ha faltat a la cita electoral
Sergi Roberto, un dels capitans del primer equip, votant al Camp Nou
Luis Enrique, actual seleccionador espanyol, també ha votat

Curiosament, a la seu electoral de Girona també ha votat Oriol Alsina, tècnic del Llagostera, l'equip que aquesta tarda s'enfrontarà amb el filial blaugrana.

A la delegació de Lleida ha votat un exjugador del primer equip del Barça, Bojan Krkic.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut