Futbol

Jugadors del Barça i del Madrid comparteixen grup de WhatsApp

Existeix un grup de WhatsApp culé i merengue: el dels jugadors del Barça i del Madrid que són a la selecció espanyola. Gerard Piqué ho explica en un article publicat a "The Players Tribune". Els emojis varien en funció dels resultats.

Piqué lidera el grup de WhatsApp de jugadors del Barça i del Madrid (EFE)

Els jugadors del Barça i del Madrid comparteixen un grup de WhatsApp, segons ha revelat Gerard Piqué en un article publicat a "The Players Tribune". El defensa blaugrana assegura que els madridistes han passat dels "somriures i músculs" de la temporada passada a la seriositat d'aquest any.

Piqué escriu, en un article titulat "A Long Story", que els futbolistes del Barça i del Madrid són "germans de selecció" i que tenen una molt bona relació. "Ens podem odiar en els nostres clubs, però juguem amb un mateix somni i això em fa sentir orgullós", afirma el blaugrana.

El central del Barça explica que la temporada passada els companys del Madrid "pujaven fotografies sense les seves samarretes a Instagram des del vestidor"  i que somreien i "deien #HalaMadrid amb emojis triomfadors", però que ara tot ha canviat. "Les seves fotos són serioses i els dic 'Vinga nois, per què tan seriosos?', amb un emoji somrient o plorant de riure", bromeja Piqué. El català ha batejat el grup amb el nom de "Congratulations".

En l'article, el blaugrana reitera la seva voluntat que el poble català sigui escoltat: "Quan el 80% de les persones a Catalunya diuen que volen el dret a vot, penso que han de ser escoltades. Si aquesta opinió fa que els meus propis compatriotes em repudiïn... bé, jo estic tranquil amb aquesta manera de pensar."