Futbol internacional

Juanma Lillo és el nou entrenador de l'Atlético Nacional colombià en substitució de Reinaldo Rueda

El tècnic basc serà presentat de forma oficial la setmana que ve i arribarà amb el preparador físic Jorge Ramón Muñoz i l'assistent Íñigo Domínguez després de tancar la seva etapa com a segon entrenador de Jorge Sampaoli al Sevilla

Juanma Lillo va ser el segon entrenador de Jorge Sampaoli al Sevilla

Juan Manuel Lillo és el nou entrenador de l'Atlético Nacional, campió del futbol colombià, segons ha informat aquest dimecres el president del club, Andrés Botero. "Vam fer una recerca que s'ajustés a les tècniques de joc de Nacional. Vam tenir inicialment onze persones en la llista i, després d'una anàlisi, la comissió tècnica del club va determinar que Juan Manuel Lillo serà el nou entrenador", ha anunciat Botero en una roda de premsa a Medellín.  

Lillo substitueix en el càrrec Reinaldo Rueda, que ha afirmat que estava estudiant la seva sortida des de feia diversos mesos i que la va comunicar als directius el 18 d'abril, en considerar que havia arribat el moment de fer un pas al costat.

Lillo, que serà presentat de forma oficial la setmana que ve, arribarà amb el preparador físic Jorge Ramón Muñoz i l'assistent Íñigo Domínguez després de tancar la seva etapa com a segon entrenador de Jorge Sampaoli al Sevilla.