Juanjo Brau en una imatge d'arxiu parlant amb Messi
Juanjo Brau en una imatge d'arxiu parlant amb Messi
Barça

Juanjo Brau s'acomiada del Barça després de 25 anys

El cap dels "fisios" i antic home de confiança de Messi marxa després de gairebé un quart de segle, com un dels damnificats per la remodelació dels serveis mèdics impulsada per Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Avança la reestructuració dels serveis mèdics impulsada per Xavi, amb la marxa dels primers damnificats per la plaga de lesions que afecta la primera plantilla del Barça.

El màxim responsable dels fisioterapeutes del Barça fins a l'arribada de l'egarenc a la banqueta, Juanjo Brau, ha posat aquest dimarts punt final a gairebé 25 anys de relació professional amb el club, repartits en dues etapes. La darrera s'ha allargat els últims 18 anys, en què, tal com reconeix en la seva nota de comiat, ha pogut veure de prop "una de les èpoques més glorioses" del Barça.

Però si per alguna cosa serà recordat Juanjo Brau per al gran públic, serà per haver estat l'ombra de Messi durant moltes temporades, el cap pelat que sempre estava al seu costat com l'home de màxima confiança en l'àrea mèdica. Fins i tot acompanyava l'astre argentí a les convocatòries de l'"albiceleste" fins que la seva relació es va esquerdar el 2013. Tot i això, ho recorda amb orgull, però sense deixar de remarcar els "costos personals" que li ha comportat la seva dedicació:

"He pogut acompanyar el millor jugador de tota la història i he desenvolupat la meva professió al costat dels millors jugadors del món. Un privilegi i una responsabilitat que sempre vaig voler portar amb mi fins a les últimes conseqüències".

Abans d'acabar la nota, Brau remarca que marxa amb la consciència tranquil·la que "mai va deixar de costat el respecte per la seva professió" i agraeix a la institució que li hagi permès "créixer professionalment" i adquirir "reconeixement professional".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juanjo Brau (@juanjobrau)

 

Brau no és l'únic de sortir

Amb l'arribada del tècnic de Terrassa també han sortit el preparador físic Albert Roca i l'analista Jordi Melero, i han quedat apartats del primer equip els doctors Lluís Til i Javier Yanguas. Xavi confia que la solució als problemes físics que arrosega la plantilla sigui el retorn del doctor Ricard Pruna.

Anar al contingut