Atletisme

Juan Manuel Álvarez Ramos i Anna Bové s'imposen en la Cursa Barça 2019

El corredor barceloní ha guanyat amb un temps de 32 minuts i 39 segons, davant d'Eric Monasterio i Lucas Alonso, i la igualadina ha superat Yolanda Riera en un intens frec a frec

Actualitzat

Juan Manuel Álvarez Ramos (Cornellà At.) i Anna Bové (FC Barcelona) s'han imposat en la prova dels 10 quilòmetres de la Cursa Barça 2019, que s'ha disputat aquest diumenge a Barcelona amb 3.546 corredors, nou rècord de participació.

Álvarez ha fet una gran carrera, dominant de principi a fi, i ha anat obrint forat respecte als seus perseguidors. El corredor barceloní ha guanyat amb un temps de 32 minuts i 39 segons, davant d'Eric Monasterio i Lucas Alonso, que han completat el podi final.

En categoria femenina, la igualadina Anna Bové ha superat Yolanda Riera en un intens frec a frec i s'ha imposat amb un temps de 37.55, 13 segons menys que la segona classificada. El tercer lloc del podi ha estat per a la jove Mireia Suñé (FC Barcelona), amb 39:36.

La Cursa Barça 2019 ha estat la setzena i última de la Challenge BCN 10 km 2018-2019. Després del còmput global de totes les proves, Juan Manuel Álvarez Ramos i Yolanda Riera han estat els vencedors absoluts.

Anar al contingut