FUTBOL

Juan Carlos Moreno dirigeix el seu primer entrenament amb el Girona

La direcció esportiva diu que els resultats marcaran la seva interinitat en el càrrec i segueix treballant per buscar un nou entrenador

Actualitzat

Juan Carlos Moreno ha dirigit el seu primer entrenament com a màxim responsable del Girona amb la certesa que els resultats marcaran la seva interinitat en el càrrec. Diumenge els gironins reben l'Alcorcón i l'equip ha de revertir l'actitud dels últims partits. El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, no descarta cap alternativa a la banqueta.

Confio ara en Juan Carlos Moreno i en el nou cos tècnic, però si la setmana que ve es pren una altra decisió i es fitxa un nou entrenador és perquè confio que servirà per aconseguir l'objectiu de l'ascens.

El director esportiu s'ha erigit com el gran culpable de la situació però ara diu que és el moment que els jugadors facin un pas endavant després de fer fora Unzué.

Aquí no ens espolsem les culpes. Jo soc el principal culpable de la situació. Ara hi ha un nou entrenador i tots ens hem de mirar a la cara i hem d'anar amb determinació a aconseguir l'ascens.


Un inici irregular de lliga i la pressió de l'ascens han condemnat Unzué. Tot i això, després de 12 jornades el Girona és a tan sols 3 punts de la promoció i a 4 de l'ascens directe.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut