Ancelotti en roda de premsa
Carlo Ancelotti, durant la seva presentació oficial com a nou entrenador de l'Everton
futbol

Joshua King: "Ancelotti em va mentir"

El jugador de l'Everton acusa el tècnic italià de prometre minuts que després mai van arribar

Redacció Esport3Actualitzat

Joshua King, futbolista de l'Everton, ha carregat contra el nou entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, i l'ha acusat de mentider per prometre minuts que després no van arribar quan l'italià entrenava els de Goodison Park. El futbolista noruec ha explicat que el tècnic li va prometre que si fitxava per a l'equip de Liverpool tindria minuts, però després no va complir la seva paraula. 

Joshua King en la seva presentació amb l'Everton (@iamjoshuaking)

"Em va mentir", ha confessat el jugador en declaracions al Daliy Mail. King també ha arribat a dir que no va tenir cap relació personal amb qui aleshores era el seu entrenador. "Mai t'has de fiar d'un entrenador que et fa promeses, no hi ha gaire gent honesta en el món del futbol. No hi vaig tenir cap relació, amb Ancelotti", ha explicat el davanter noruec.

"Mai t'has de fiar d'un entrenador que et fa promeses, no hi ha gaire gent honesta en el món del futbol. No hi vaig tenir cap relació, amb Ancelotti."

Joshua King, jugador de l'Everton

 Problemes d'Ancelotti amb Hisenda

Segons el diari El Mundo, Hisenda ha demanat al Madrid que embargui el sou d'Ancelotti per un deute de més d'1,4 milions d'euros amb l'organisme espanyol. A més, hauria estat imputat per un suposat delicte fiscal per qual, segons la informació, l'entrenador del Reial Madrid haurà de declarar el 23 de juliol.

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut