Barça

Josep Vives: "El VAR no ha estat equitatiu i ha beneficiat un equip"

El portaveu de la junta directiva del Barça segueix el missatge de Bartomeu i insisteix en la falta d'equanimitat de criteris en l'ús del VAR
Redacció Esport3 Actualitzat
Josep Vives ha seguit la mateixa línia de Bartomeu sobre el VAR (@FCBarcelona_cat)

El portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, Josep Vives, ha assegurat sobre els criteris d'utilització del videoarbitratge (VAR) que "falta equanimitat de criteris" i que "ha beneficiat un equip" i ha perjudicat "altres equips", sense esmentar cap nom. Vives ha seguit en la mateixa línia del missatge llançat pel president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, que ja es va queixar després de la victòria per 1-4 contra el Vila-real.

"El VAR no està donant la talla que tots volíem. Des que ha passat el post confinament ha hagut molts partits que no ha estat equitatiu i ha beneficiat un equip, i molts equips s'han vist desfavorits".

El portaveu del Barça també ha comentat que Bartomeu ja es va expressar "amb claredat i amb serietat" al respecte.

"Ningú pot dubtar del paper de lideratge amb el VAR. Era necessari perquè el resultat global fos millor i ajudar els àrbitres. Ningú posa en dubte l'eina, però cal millorar l'aplicació dels criteris. Ningú pot pensar que es tracti d'una campanya, simplement va constatar uns fets".

 

Anar al contingut