BÀSQUET

Josep Sàez deixa la presidència del Baxi Manresa per "motius personals"

El president de l'entitat manresana, que ha dirigit el club des de l'any 2017, el deixa després d'una de les millors temporades dels últims anys

Redacció Esport3Actualitzat

Josep Sàez renuncia a la presidència del Baxi Manresa. Així ho ha anunciat aquest dimarts, en una roda de premsa emotiva, en què s'ha acomiadat del club que ha dirigit les últimes cinc temporades. Sàez, que ha assegurat que hauria renunciat al càrrec abans, però que no ho ha fet per responsabilitat, deixa l'entitat manresana per motius personals i "una activitat professional intensa que va creixent". Tot i això, ho fa en un moment dolç per al club del Bages, que tancava una de les millors temporades dels últims anys disputant el play-off de quarts de final de la Lliga Endesa.

Sàez és president del Bàsquet Manresa des del 2017, i sota el seu mandat l'equip va pujar des de la LEB Or, s'ha classificat dues vegades per als play-offs de l'ACB i tres per a la Lliga de Campions, va entrar en l'última Copa del Rei i va arribar a la final de la competició europea el mes passat. A més, va sumar un títol, la Lliga Catalana del 2021, al palmarès de l'entitat.

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
Anar al contingut