Barça

Josep Maria Minguella vol impedir la subhasta del tovalló de Messi

El representant de jugadors i col·laborador de l'"Onze" d'Esport3 s'ha mostrat indignat amb la subhasta del tovalló on Messi va signar el primer contracte amb el Barça i està disposat a tot per recuperar la relíquia blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

L'agent de jugadors i col·laborador del programa "Onze", Josep Maria Minguella, va parlar al programa d'Esport3 sobre el famós tovalló amb què el Barcelona va fitxar Lionel Messi.

Una de les grans històries que ha deixat el futbol va arrencar amb un tros de paper i té com a protagonista el davanter argentí Lionel Messi. Quan tenia 13 anys, el mite argentí va signar el primer contracte professional amb el FC Barcelona, en un objecte poc convencional: un tovalló de paper. Ara, aquell paper signat per Messi l'any 2000 serà subhastat i s'estima que el valor de la peça arrenqui en aproximadament 300.000 euros i pugui arribar fins als 600.000.

Josep Maria Minguella reivindica que la preuada relíquia hauria de formar part del Museu del Barça i vol impedir que la subhasta s'arribi a celebrar:

 

Minguella ha parlat amb un bufet d'advocats especialista per saber de quina manera es pot aturar la subhasta, ja que al seu entendre la propietat de l'objecte no està acreditada i no s'hauria de permetre subhastar-lo.

El tovalló, signat el 14 de desembre del 2000, se'l va quedar a Andorra l'aleshores intermediari del jugador argentí, Horacio Gaggioli. Malgrat que més d'una vegada s'havia assegurat que la relíquia acabaria al Museu del Barça, finalment aquesta opció no s'ha arribat a concretar.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut