Barça

Josep Maria Bartomeu presentarà el divendres 19 de juny la seva candidatura a la presidència del club

L'expresident blaugrana farà una presentació oficial per confirmar que es presenta a les eleccions a la presidència del Barça

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu presentarà la seva candidatura a les eleccions a la presidència del FC Barcelona el divendres 19 de juny en un acte que començarà a les 12 del migdia. Encara no han transcendit la totalitat dels membres del seu equip, tot i que un dels homes de més pes del club els últims anys, el vicepresident econòmic Javier Faus, no formarà part de la junta directiva de Bartomeu.

El número dos de la candidatura serà Jordi Cardoner, vicepresident encarregat dels assumptes socials de l'entitat des de 2010. Abans de la presentació de Bartomeu, un dels favorits a la victòria final, ja han confirmat la seva precandidatura oficialment Toni Freixa, Agusti Benedito i Jordi Farré.

Durant la setmana s'espera que es confirmi la candidatura del grup de l'empresari Jordi Majó, de la mateixa manera que s'espera que es faci oficial també la candidatura de l'expresident Joan Laporta.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut