Cimera entre Josep Maria Bartomeu i Quique Setién després de veure com s'esvaeix el títol de Lliga
Barça

Josep Maria Bartomeu i Quique Setién es reuneixen per analitzar la situació de l'equip abans d'encarar la Champions

El president del Barça no s'ha mogut del guió previst malgrat les declaracions de Messi i compta amb el tècnic cantàbric per dirigir l'equip a la Champions

Jordi GrauActualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i l'entrenador, Quique Setién, s'han reunit aquest divendres a la tarda per analitzar la derrota d'ahir contra l' Osasuna al Camp Nou i la pèrdua matemàtica del títol de Lliga. El missatge que es vol enviar des de l'entitat blaugrana és de preocupació, alhora que de tranquil·litat.

El president del Barça no s'ha mogut ni un mil·límetre del guió que va explicar fa una setmana a TV3: "Setién serà l'entrenador a la Champions." És cert, però, que Bartomeu ha demanat a Setién que l'equip reaccioni i ha volgut saber de primera mà quin és l'ambient del vestidor després d'escoltar les dures crítiques que va fer el capità de l'equip, Leo Messi.

Setién ha volgut treure ferro a les declaracions del '10' blaugrana i les ha contextualitzat pel moment en què estan fetes i fins i tot les troba lògiques després de perdre un títol. El tècnic cantàbric en cap moment s'ha plantejat llençar la tovallola i espera redreçar el rumb de l'equip pensant en el partit de vuitens de final de la Champions contra el Nàpols del 8 d'agost. Ara caldrà veure com passen aquests pròxims dies a la Ciutat Esportiva per calibrar si la situació a la plantilla es refreda o si finalment hi ha un desenllaç dràstic a la banqueta.

ARXIVAT A:
Quique SetiénJosep Maria Bartomeu
Anar al contingut